Sunday, January 3, 2016

Terima kasih daripada Set Tangas EZi

Salam sihat kepada para pembaca

Set Tangas EZi telah direka dan dilancarkan pada penghujung September 2015. Ia bertujuan untuk memudahkan sesi bertangas yang sangat bermanfaat kepada kaum wanita. Kerana itu Set Tangas EZi direka supaya boleh dilipat dan ringan untuk dibawa kemana-mana.

Untuk memeriahkan lagi pelancaran Set Tangas yang baru ini kami telah mengadakan peraduan menamakannya dan Puan Nor Haryati telah Berjaya memenanginya dengan memberi nama Set Tangas EZi. Beliau telah membawa pulang hadiah berupa satu set Tangas EZi.

Kami juga mengadakan jualan promosi harga pengenalan untuk 50 unit pertama. Beli dua unit dengan harga rm195 seunit manakala harga seunit set ini ialah rm260.

Dua jenis promosi ini dilakukan supaya pengguna dapat mengalami keberkesanan dan keunikan Set Tangas EZi ini. Hasilnya banyak maklumbalas dan testimony positif yang kami terima daripada pengguna.Alhamdulillah dan terima kasih kerana 50 unit pertama iaitu beli dua unit dengan harga rm195 seunit telahpun habis terjual. Walaupun promosi ini telah tamat kami merasakan patut sesuatu diberi kepada mereka yang membeli lebih daripada satu unit.

Oleh itu Jana Herba memutuskan untuk terus mengadakan kempen "beli 2 unit". Sekarang dengan membeli dua unit anda layak mendapat harga rm215 seunit manakala seunit Set Tangas EZi masih rm260. Daripada harga asalnya anda dapat berjimat rm45 seunit dan dengan kempen "beli dua unit" ini total penjimatan anda ialah rm90.

Kempen "beli 2 unit" ini adalah untuk belian berganda sahaja iaitu belian 2, 4, 6 dan seterusnya. Jika anda ingin membeli 3 set bermakna belian ketiga berharga rm260.

Kami berharap anda dan bakal pengguna lain dapat mengambil kesempatan ini dan rasai/alami keunikan dan keberkesanan Set Tangas EZi

Sebarang info atau pesanan bolehlah hubungi saya di 012-6963987 (call/sms/w'sapp)

No comments:

Post a Comment