Sunday, July 24, 2016

promosi untuk kembali sihat dan langsing...
Ramadan telah pun kita lalui dengan jayanya. Ibadah berpuasa dapat mengurangkan kolesterol, lemak toksid dan bendasing daripada badan sehinggakan badan kita sihat dan langsing seperti gitar.
Tapi bila habis ramadan dan kini musim raya badan ni seperti dihembus hembus. Naik mendadak dah jadi belon.

Oleh itu Jana Herba mengambil inisiatif melancarkan "Promosi Pecah Belon". 

Promosi ini bertujuan untuk mengurangkan berat dan mengembalikan badan supaya kembali sihat dan langsing.
Promosi ini hanya untuk Kabin Mandiwap Herba sahaja yang mana produk ini diberi 15% diskaun sepanjang tempoh promosi. Jualan Promosi ini dapat memberi kesempatan kepada pelanggan yang terlepas untuk menyertai "Jualan Amal Ramadan" yang telah pun berakhir.

Kalau harga biasa Kabin Mandiwap herba berharga rm2300 tapi dengan harga promosi ianya berharga hanya rm1995 dan pelanggan masih mendapat seperti harga penuh iaitu Kabin Mandiwap daripada kayu pain dan rangka kayu balau, 2 pot herba elektrik, hos stainless steel, takung stainless steel dan serkup kepala.

Untuk menyemarakkan lagi promosi ini setiap jualan Kabin Mandiwap Herba (yang telah diberi 15% diskaun) pembeli berkesempatan untuk membeli produk lain dengan harga 15% diskaun juga kecuali set tangas Ezi.

Oleh itu kepada pelanggan sekalian jangan lepaskan peluang untuk memiliki Kabin Mandiwap Herba dengan harga promosi dan kekalkan bentuk badan anda sihat dan langsing seperti gitar.

Kepada pelanggan yang ingin menyertai Promosi Pecah Belon sila Call/SMS/W'sapp ke 012-6963987.

Sekian, Salam sihat daripada pengurusan Jana Herba Ent.

No comments:

Post a Comment