Sunday, May 22, 2016

Beramal sambil membeli

Kita semua berpeluang menggandakan pahala amalan kita dibulan ramadan kali ini.
Sedekah yang paling afdal adalah sedekah pada bulan Ramadan 
(HR Riwayat at-Tirmidzi)Jualan Amal Ramadan ini adalah yang julung kali diadakan oleh Jana Herba Ent. Ini adalah sumbangan amal yang telah lama difikirkan dan sempena bulan Ramadan yang mulia inilah masa yang sesuai untuk melaksanakannya.

Dengan kesedaran ingin menyemarakkan bulan yang mulia ini dengan beramal, Jana Herba mengadakan Jualan Amal yang memberi potongan harga kepada bakal pengguna dan sebahagian hasil jualan pula akan didermakan kepada masjid/surau dan sekolah tahfiz yang telah dikenal pasti. Jualan Amal Ramadan akan diadakan dari 23 Mei sehingga 15 Julai 2016 dan masa yang panjang ini diharap dapat memberi kesempatan kepada semua untuk menyertai program amal juga dapat mengumpul dana secukupnya.

Sempena Jualan Amal Ramadan ini pembeli akan menikmati 15% kurang daripada harga asal dan 5% lagi dari jualan ini akan didsumbangkan ke kempen Jualan Amal ini. Bermakna setiap produk akan diberi diskaun 20%. Segala perkembangan akan diwar-warkan dalam blog dan facebook kami.

Jana Herba Ent telah mengeluarkan set-set bertangas, bersauna dan bertungku semenjak 2008 lagi. Antara barangan kami ialah Set Lengkap Bertangas, Set Tangas A1, Set Tangas Cleopatra, Set Tangas Ezi, ramuan Maharani, ramuan Sauna Segar,Kain Sarung Tangas, Kabin Mandiwap Herba dan Alas Kaki Bertungku. Semua produk ini terlibat dengan Jualan Amal Ramadan.

Sila call/sms/whatsapp : 012-6963987 untuk menyertai Jualan Amal Ramadan ini.

Semoga tercapai hasrat kita dalam menjayakan Jualan Amal ini dan kepada pembaca semua marilah berkongsi pahala dengan "Share" dan "Viral"kan Promosi ini.


Daripada pihak pengurusan
Jana Herba Enterprise
15. Jalan Jejarum 2B/3, Bukit Beruntung (BB7),
48300 Rawang, Selangor.
Tel: 012-6963987
email: janaherba@gmail.com
blog: http://bertangasdanmandiwap.blogspot.comNo comments:

Post a Comment